770x400emmer_Crown_logo

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van alle werkzaamheden op schoonmaakgebied en hebben een jarenlange ervaring waardoor wij op ieder schoonmaakvraagstuk een antwoord hebben.

Onze medewerk(st)ers zijn het visitekaartje van ons bedrijf, u kunt rekenen op zeer gemotiveerde, betrouwbare en goed opgeleide medewerk(st)ers die hun vak verstaan! Medewerk(st)ers, werkzaam bij bedrijven, worden volledig ingewerkt op de werkplek en begeleid door middel van vaste controle/beoordelingssystemen. Persoonlijk contact met de medewerk(st)er en direct leidinggevende gebeurt zeer frequent.

Daarnaast hebben wij medewerk(st)ers in dienst die zijn opgeleid en getraind om diverse specialistische werkzaamheden uit te voeren, denk hierbij aan vloerenonderhoud, tapijtreinigen, ultrasoonreinigen, gevelreiniging etc.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden bij particulieren alsmede het volledig schoon opleveren van (verhuurde) woningen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de betreffende diensten op deze site.

Crown Care BV garandeert een hoge kwaliteit van schoonmaakonderhoud!