Ons bedrijf is zowel werkzaam voor internationale bedrijven (multinationals) als bedrijven uit het MKB.
Wij hanteren korte lijnen (overzichtelijke en duidelijke bedrijfsstructuur) en garanderen een hoge kwaliteit van schoonmaakonderhoud.

Vanzelfsprekend worden alle verzoeken, eisen en behoeften van iedere opdrachtgever met de grootste zorg verwerkt in een gedetailleerd schoonmaakwerkprogramma.

Onze medewerk(st)ers worden te allen tijde zeer goed ingewerkt op de werkplek, opgeleid (SVS) alsmede gecontroleerd en begeleid conform het zgn DKS-systeem.
Er is zeer frequent persoonlijk contact alsmede ondersteuning van de direct leidinggevende.

Vanzelfsprekend heeft ons bedrijf tevens medewerk(st)ers in dienst die volledig zijn opgeleid en getraind in het uitvoeren van specialistische werkzaamheden.

Deze medewerk(st)ers zijn zeer vakbekwaam en zijn onder andere opgeleid in het uitvoeren van vloerenonderhoud, onderhoud harde vloeren en tapijtreiniging, uitvoering glasbewassing (ladder/telescoopbewassing) alsmede uitvoeren desinfectie behandelingen, etc.

Crown Care bv garandeert een hoge kwaliteit in uitvoering van de werkzaamheden, de medewerk(st)ers zijn het visiteplaatje van het bedrijf, allen zijnĀ zeer gemotiveerd & betrouwbaar!