1180x600_luxaflex

Uitvoering glasbewassing
Onze glazenwassers dragen zorg voor het uitvoeren van de glasbewassing binnen- en/of buitenzijde van uw woning of kantoor, ook telescoopbewassing behoort tot de mogelijkheden.

Reinigen van luxflex
Wij reinigen uw luxaflex door middel van ultrasoonreiniging. Ultrasoonreiniging is het reinigen door middel van geluidstrillingen, dit gebeurt in speciale baden waardoor zowel de lamellen als de touwtjes van uw luxaflex weer helemaal schoon zijn.

Particulieren kunnen de luxaflex zelf de- en monteren en op locatie laten reinigen, of door een van onze medewerkers laten ophalen/bezorgen.

Voor bedrijven geldt dat wij de luxaflexen kunnen demonteren, reinigen en vervolgens weer monteren. Bij zeer grote aantallen kunnen wij op locatie reinigen, plaatsing van onze mobiele reinigingsstraat voor het pand, voordeel hiervan is dat de overlast aanzienlijk wordt beperkt en de luxaflex direct kan worden teruggeplaatst.

Tapijtreinigen
Kan uw tapijt een opfrisbeurt gebruiken, heeft u storende vlekken in het tapijt, maak dan een afspraak voor een diepte-reiniging van uw tapijt. Wij kunnen, als u dit wilt, na de reiniging een beschermlaag aanbrengen waardoor uw tapijt voor langere tijd weer mooi uitziet en blijft.

Schoonmaak na verbouwing
Wie kent ‘t niet ….. eindelijk klaar met de verbouwing/renovatie en overal waar je kijkt een grote chaos, stof, cementsluier op de tegels, etc. etc.

Onze schoonmaakmedewerk(st)ers lossen het probleem voor uw op, zij zorgen dat uw woning goed en grondig schoongemaakt en verwijderen al het bouwvuil uit uw woning of bedrijf.

Schoonmaak badkamer/keuken
Wilt u uw keuken of badkamer eens grondig laten reinigen en/of desinfecteren, voor ons een uitdaging! Uw badkamer en keuken worden weer als nieuw als wij deze gereinigd hebben.

Onderhoud harde vloeren
Onze specialistische medewerkers zijn experts in het uitvoeren van onderhoud van uw harde vloer.

Linoleumvloeren worden volledig gestript en vervolgens voorzien van 2-waslagen waardoor deze weer als nieuw zijn. Uw houten vloer kunnen wij reinigen en vervolgens olieën waardoor deze er weer prachtig uitziet.

Leveren benodigdheden
Al uw benodigdheden, schoonmaakmiddelen & supplies, kunnen wij leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen.